Vy jste sůl země; jestliže však sůl pozbude chuti, čím bude osolena? K ničemu již není, než aby se vyhodila ven a lidé po ní šlapali. Mt 5,13

5 let je 5 let

4. 7. 2012 19:59
Rubrika: Srdcovky | Štítky: vzpomínka

Dnes jsem narazil na více jak 5 let starý web, který byl můj první vytvořený a zveřejněný. Na titulní stránce byla tato fotka:

... , poslední přihlášení někdy v květnu 2007. Hezká vzpomínka.

 

"Obdařím judský dům bohatýrskou silou a dům Josefův zachráním. Přivedu je zpět a usadím je do bezpečí , protože jsem se nad nimi slitoval. Budou zas, jako bych na ně nebyl zanevřel, já jsem Hospodin, jejich Bůh, já jim odpovím. " (Zach 10,6)

Zobrazeno 1291×

Komentáře

suposlav

Taky na tu obu rád vzpomínám :-) Ale stejně obdivuji s jakou jemností a vkusem umíš vybírat ty citáty! Všechna čest!

afranat

Pro mě je velmi potěšující, a znovu se mi to v souvislostí s touto fotkou přihodilo, jak Bůh nezakrývá lidskou slabost, ale zaštiťuje ji svou silou.

Svědectvím může být, že 4.7. nebyl den podle mojich představ, hodně jsem toho nestihl, málo stihl, často i svou vinou, vcelku fiasko. Příchozivší k počítači zjišťuji, že mi poslal email server webzdarma, jakožto uživateli jejich subdomény. Já jsem myslel, že stránky 5 let nefunkční už dávno smazali, ale stejně jsem na základě toho emailu na stránky zabrousil. Tam jsem našel tuto stopu, kterou jsem vyšlápl v době, kdy jsem měl věci více jasné, možná najivní, ale více v obrysech. Tyto doby jsou též důležité a je dobré dělat stopy, ke kterým se můžeme vracet, když bloudíme. Tento úryvek, pak povzbudil mou duši, jako slovo stále aktuální...

afranat

..., ale ještě více jako slovo, které mi Pán chtěl takto sdělit. Tato jeho tvořivost mě zahřála u srdce.

Žalmista říká: "I kdybych vzlétl na křídlech jitřní záře, chtěl přebývat při nejzazším moři, tvoje ruka mě tam doprovodí, tvá pravice se mě chopí." Parafrázuji: "Je-li email cesta, jak Tě povzbudit k otevření Písma, já ji použiji," praví Pán.

barikamohammed

Dobrý den, My Dear,
Mé jméno je slečna Barika Mohammed, vysoký dobře vypadající mladá holka, tak krásné a péči s dobrým porozuměním, veletrh v pleti, péče s dobrou sdílení, honesty.I viděl váš profil zde, které mě zajímá hodně a já jsem se rozhodl kontaktovat you.I opravdu chci mít dobré přátelství s vámi, i když jste se oženil můžeme být přátelé, mám důvod výběru vás jako svého přítele, prosím, pokud chcete vědět, more.Please kontaktujte mě přes tento můj e-mailovou adresu (barikamohammed52 @ hotmail.com) Musíme si promluvit a znát své vlastní více, a stejně tak sdílet obrázky na každý other.hope slyšet od vás. Prosím, odpovězte mi na mou e-mailovou adresu ([email protected]) Tvůj nový kamarád slečna Barika, Děkuji.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio